Laat u droom keuken op maat maken.

Als je een ” standaard ” keuken uitzoekt bij een van de bekende keukenzaken in Nederland, dan ben je altijd beperkt in maten, stijlen, kleuren en afwerking.Dat komt omdat dit een massa product is geworden. Maar dit sluit vaak niet aan bij de wensen en eisen van de klanten.

Een opmaat gemaakte keuken sluiten wel volledig aan op de wensen en eisen van u, als klanten.
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Keuken laten bouwen door interieurbouwer

Een interieurbouwer creëert een unieke keuken waarbij de gebruiker centraal staat. Er wordt rekening gehouden met een persoonlijke indeling en speciaal design, met de beste afwerking en materialen, en natuurlijk voldoende werkruimte. Het voordeel van het laten bouwen van een keuken door een interieurbouwer is dat het altijd maatwerk is. Als jouw huis bijvoorbeeld afwijkt door schuine daken, wanden of andere zaken, dan passen we ons ontwerp aan zodat het perfect past. Jouw droomkeuken is dus een keuken op maat, met een specifiek design dat perfect past bij jouw huis en interieur!

Landelijke keukens op maat

Bij een landelijke keuken denk je vaak aan een groot fornuis met mooie kranen.
Een schouw en veel opbergruimte.

Houtsoort en kleur zijn erg bepalend voor de uitstraling van je keuken. Een houten keuken uit een showroom ziet er vaak uit als een eenvoudige keuken. Wij maken geen standaard keuken, wij maken jouw droomkeuken!landelijke-keuken-hout

Moderne keukens op maat

Als het gaat om een moderne keuken zijn er verschillende kenmerken waar je aan kunt denken. Over het algemeen hebben mensen hoogglans afwerkingen in gedachten, de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur, hoogwaardige materialen zoals staal en een gestroomlijnd ontwerp dat naadloos in het huis en het totale interieur past.

Het voordeel van een interieurbouwer is dat we het design van de keuken kunnen doortrekken in andere meubelen, die maken wij namelijk ook.
Hierdoor wordt het 1 geheel!

Bamboe keukens op maat

Deze keuken op maat van bamboe is uniek. Samen met de opdrachtgever ontwierpen wij een keuken op maat die rust uitstraalt. Het bamboe heeft een rustige nerf en brengt een prachtige sfeer in huis. Het binnenwerk van deze keuken is ook gemaakt van massief bamboe. Bamboe is een prachtig duurzaam materiaal dat jaren mee zal gaan. 

De voordelen van bamboe

Een keuken gemaakt van Bamboe biedt diverse voordelen:
  • De natuurlijke uitstraling met, afhankelijk van de gekozen bamboe stijl, een rechtlijnig tot wild lijnenpatroon.
  • Een sterk, slijtvast en zeer hard materiaal met een lange levensduur.
  • De lage emissies dragen bij aan een gezond binnenklimaat.
  • CO2 neutrale Bamboe producten dragen bij aan duurzaam bouwen en een lagere ecologische voetafdruk.
Bamboo keuken

Hoe wij werken

Om te zorgen dat de productie en plaatsing van jouw keuken zo soepel mogelijk verlopen is het belangrijk dat de planning en communicatie goed zijn. Daarom werken we volgens een overzichtelijk proces waarin elke stap duidelijk is.

Elk project begint bij de aanvraag van een klant. Vaak hebben klanten zelf al ideeën over hoe hun keuken er uit moet gaan zien. Sommige klanten hebben voorbeelden of zelfs al een compleet ontwerp van een architect of designer.

Wanneer nodig werken we samen met verschillende ontwerpers die voor een uniek ontwerp van jouw keuken kunnen zorgen.

Aan de hand van de voorbeelden, ideeën of een ontwerp geven we een prijsindicatie af. Hierbij geven we duidelijk aan wat onze uitgangspunten zijn en welke zaken er wel- en niet inbegrepen zijn. Past onze indicatie binnen jouw wensen en mogelijkheden? Dan maken we graag een afspraak bij jou thuis.

Tijdens deze afspraak meten & bespreken wij uw keukenwensen tot in detail; de materialen, afwerkingen, maatvoeringen, planning. Wij gaan een tekening maken en een juiste offerte voor u maken.

Bij akkoord starten we en kunnen we de materialen bestellen.

Wanneer de materialen binnen zijn produceren we alle kasten en fronten in onze werkplaats. Daarna zetten we de hele keuken, in onze werkplaats, in elkaar.
Zo weten we zeker dat alles klopt.

Voor het plaatsen maken met u of wij stemmen het af met een eventuele aannemer, loodgieter of elektricien wanneer wij de keuken voor u kunnen plaatsen.

InfographicBridgewood