Bent u op zoek naar een vakkenkast die helemaal voldoet aan uw wensen?

Bij ons kunt u een vakkenkast laten maken die precies past op een plek waar u wilt en waarbij u moeiteloos al uw spullen kwijt kunt. Doordat de vakkenkasten bij ons op maat worden gemaakt hoeft u zich geen zorgen te maken over de grootte, etc.

Een vakkenkast is een flexibele opbergoplossing. Dit is omdat de vakkenkast voorzien is van diverse vakken, waardoor alles overzichtelijk blijft. U kunt in de vakkenkast allerlei spullen kwijt. Doordat de vakkenkasten op maat worden gemaakt zullen de kasten helemaal aan uw wensen voldoen.

Wij luisteren naar uw ideeën en helpen graag met het creëren van een tekening.
Als u helemaal tevreden bent, zullen wij beginnen met het maken van uw vakkenkast. Doordat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij uw vakkenkast binnen een korte periode maken, zodat u niet lang hoeft te wachten op uw vakkenkast. Als deze helemaal af is, maken wij een afspraak voor het plaatsen.
Ons montageteam komt dan uw vakkenkast plaatsen en installeren.

Heeft u een vraag over onze opmaat gemaakte vakkenkasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze vakkenkasten op maat of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op.
U kunt ons bereiken via het telefoonnummer  06-37170628 of door een mail te sturen naar admin@bridgewood.nl. Wij helpen u graag verder.